Irodaházunkban finom süteményekkel és kávéval várjuk kedves partnereinket és vendégeinket.
A Palermo Cukrászda 2002-ben családi vállalkozásként nyitotta meg kapuit Dabas-Sáriban. Torta szeleteink mellett krémesek, rétesek, házi jellegű sütemények, édes és sós teasütemények és nem utolsó sorban diabetikus finomságok gazdagítják a választékot.
2010-ben a cukrászda profilját egy borbolt megnyitásával bővítettük. Küldetésünknek éreztük a bor kultúra, a kulturált borivás népszerűsítését Dabason és környékén. Boraink között megtalálhatóak a híres és kevésbé ismert pincészetek produktumai egyaránt, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb típust.
2011-ben egy álom valóra vált amikor elindult BONMIGNON néven az első dabasi csokoládé manufaktúra. Kizárólag belga Callebaut csokoládé alapanyagokkal dolgozunk, mely biztos garancia a mindenkori minőségre. Üzletünk polcain megtalálhatóak az apró csokoládék, táblás csokoládék, magos-gyümölcsös és töltött táblás csokoládék, valamint töltött-, alkoholos- és mártott bonbonok.
2013-ban pedig megszületetett a KÚRIA válogatás névre hallgató 7+1 féle ízben készülő csokoládé különlegességünk. Dabast a kúriák városának is szokták nevezni és innen ered a válogatás ötlete. Egy ízt egy kúriához párosítottunk. Miért 7+1??? Azért mert van egy kakukk tojás csokoládé melyen nem egy kúria található, hanem a sári tájház.